pension-home_14 contact CREMATORIUM


ENKEL GEOPEND OP AFSPRAAK: tel. nr. 03 484 42 38.

Weekdagen: van maandag tot vrijdag OPEN TOT 18h, na telefonische afspraak
zaterdag: voormiddag OPEN na telefonische afspraak, enkel voor het binnenbrengen van uw huisdier, crematie met voorrang op zaterdag niet mogelijk
uitzonderlijke regeling op feestdagen, zie onderaan.


Graag enkel UW gezin (eigenaar) als begeleiding
Per gezin voorzien wij max. 30 minuten, u bent hier alleen, geen andere gezinnen, voor uw privacy. Zo heeft één ieder de kans om snel en veilig bij ons een afspraak te kunnen maken.
Omwille van deze kortere tijdsspanne vragen wij u om thuis zo veel mogelijk afscheid te nemen, vermits dit hier ter plaatse dus nog iets beperkter is.
Gelieve indien mogelijk via onze website een (eventuele) urnkeuze te bekijken, vrijblijvend.
Gelieve steeds op tijd op uur van afspraak aanwezig te zijn en te wachten aan de poort, wij openen deze voor u op het afgesproken uur of wanneer de vorige mensen vertrekken..

Telefonisch buiten de openingsuren steeds bereikbaar via vast nummer of noodnummer (zie onderaan) voor informatie i.v.m. bewaren en crematies, niet voor urnkeuze e.d.

Feestdagen 2023:
Donderdag 18 mei: gesloten
Maandag 29 mei: open van 10h-12h, namiddag gesloten
Dinsdag 15 augustus: gesloten

Contact via mail wordt niet als dringend of bindend aanzien.

Wel zijn wij buiten de openingsuren telefonisch 7/7 bereikbaar voor dringende informatie op het noodnummer: 03/312.12.11. Dit nummer is enkel voor zeer dringende informatie (bv. bewaren overleden huisdier, informatie wanneer u crematorium zelf kan bereiken,.... dus niet voor urnkeuze e.d.). Toch vragen wij u vriendelijk onze nachtrust te respecteren, waarvoor dank.

Het overlijden van uw huisdier is een emotionele gebeurtenis, wij zijn van mening dat persoonlijk of telefonisch contact op dit moment meer geruststellend en duidelijker is.