pension-home_14 contact CREMATORIUM

 

ENKEL GEOPEND OP AFSPRAAK: tel. 03 484 42 38.

Weekdagen: van maandag tot vrijdag OPEN TOT 18h, na telefonische afspraak. Tussen 13h30 en 14h30 zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
Zaterdag: voormiddag OPEN tot 12h na telefonische afspraak. ( alleen voor het binnenbrengen van uw huisdier, geen crematie met voorrang mogelijk op zaterdag.)
uitzonderlijke regeling op feestdagen, zie onderaan


Graag enkel UW gezin (eigenaar) als begeleiding
Per gezin voorzien wij max. 30 minuten, u bent hier alleen, geen andere gezinnen, voor uw privacy. Zo heeft één ieder de kans om snel bij ons een afspraak te kunnen maken.
Omwille van deze kortere tijdsspanne vragen wij u om thuis zo veel mogelijk afscheid te nemen, vermits dit hier ter plaatse dus iets beperkter is.
Gelieve indien mogelijk via onze website een (eventuele) urnkeuze te bekijken, vrijblijvend.
Gelieve steeds op tijd op uur van afspraak aanwezig te zijn en te wachten aan de poort, wij openen deze voor u op het afgesproken uur of wanneer de vorige mensen vertrekken.

Telefonisch buiten de openingsuren steeds bereikbaar via vast nummer of noodnummer (zie onderaan) voor informatie i.v.m. bewaren en crematies, niet voor urnkeuze e.d.

Feestdagen 2024:enkel geopend op afspraak voor binnenbrengen huisdier, geen crematies
Maandag 1 april ( Paasmaandag ): op telefonische afspraak open tot 12h
Woensdag 1 mei: gesloten
Donderdag 9 mei: gesloten
Maandag 20 mei ( Pinkstermaandag ): op telefonische afspraak open tot 12h
Donderdag 15 augustus: gesloten
Vrijdag 1 november: gesloten
Maandag 11 november: op telefonische afspraak open tot 12h
Woensdag 25 december: gesloten

Contact via mail wordt niet als dringend of bindend aanzien.

Wel zijn wij buiten de openingsuren telefonisch 7/7 bereikbaar voor dringende informatie op het noodnummer: 03/312.12.11. Dit nummer is enkel voor zeer dringende informatie (bv. bewaren overleden huisdier, informatie wanneer u crematorium zelf kan bereiken,.... dus niet voor urnkeuze e.d.). Toch vragen wij u vriendelijk onze nachtrust te respecteren, waarvoor dank.

Het overlijden van uw huisdier is een emotionele gebeurtenis, wij zijn van mening dat persoonlijk of telefonisch contact op dit moment meer geruststellend en duidelijker is.