Door de COVID19 maatregelen zijn ook wij als crematorium aan strenge maatregelen gebonden. Zie verder bij 'Openingsuren' en 'Contact'. Met dank voor uw begrip.

vanaf 18/11/2021 energietoeslag supplement + € 15,00 op de crematieprijs.

pension-home_14 praktisch


Crematie is een waardig afscheid van een huisdier en biedt een oplossing aan vele prangende vragen die een dierenvriend zich stelt.

Antverpia Liberty bvba wenst de eigenaar de zekerheid te geven dat zijn dier individueel gecremeerd wordt en is voorstander van een eenvoudige, sobere crematie met alle respect voor de gevoelens en verlangens van de eigenaar. Daarom verzorgt Antverpia - Liberty bvba uitsluitend individuele crematies.

U kan zelf uw overleden dier naar het crematorium brengen (na TELEFONISCHE AFSPRAAK) of hij/zij kan door Antverpia - Liberty bij u thuis of bij uw dierenarts worden opgehaald. De ophaaltijd is afhankelijk van de drukte en beschikbaarheid van een chauffeur. De crematie wordt dan zo snel mogelijk uitgevoerd, ook afhankelijk van de drukte. Eén telefoontje tijdens de openingsuren volstaat. Aanvragen per mail zien wij niet als bindend of dringend, enkel telefonische afspraken zijn bindend.

Door de Covid19 maatregelen is crematie op afspraak (voorrang en wachten) wél mogelijk maar enkel wanneer uw huisdier door u zelf binnengebracht wordt (niet wanneer hij/zij via de dierenarts naar ons komt). U kan in de buurt wachten of een wandeling maken of een mooie winkel bezoeken. Op verzoek wordt de as van het dier in een urn of asdoosje terugbezorgd. De crematie duurt ongeveer één à drie uurtjes, afhankelijk van de grootte van uw huisdier. Indien geen urn/asdoosje gewenst is, wordt de as uitgestrooid door het crematorium of door de eigenaar.

Antverpia - Liberty bvba garandeert dat uw huisdier individueel gecremeerd wordt. Dit gebeurt op één van de volgende manieren:
a. het ter beschikking stellen van de urn met certificaat
b. het aanwezig zijn van de eigenaar op het moment van de crematie (indien gewenst), ZIE COVID-MAATREGELEN BOVENAAN
c.het versturen van een bevestiging binnen de 10 dagen na de crematie


Opdat dit alles vlot zou verlopen is het nodig duidelijke afspraken te maken die strikt nageleefd worden.

Op deze wijze hoopt het crematorium de dierenvrienden te helpen bij het waardig afscheid van hun trouwe vriend.

Het document 'Crematie van huisdieren" kan u hier downloaden, let wel op, dit zijn reeds de prijzen vanaf 1 mei 2021.

pension-home_14 vervoer & transport


Mogelijkheden:
1. U brengt zelf uw huisdier. Door de COVID19 maatregelen enkel NA TELEFONISCHE afspraak
2. Wij halen uw huisdier op bij uw dierenarts of bij u thuis.
Voor verdere afstanden (Brabant/Oost-Vlaanderen/West-Vlaanderen…) wordt de ophaaldag besproken met uw dierenarts, dit om de kosten te drukken.

Het document 'Crematie van huisdieren" kan u hier downloaden, let wel op, dit zijn reeds de prijzen vanaf 1 mei 2021. Voor nieuwe prijzen zie onze tarieven aub
Het document 'Verzoek tot crematie' kan u hier downloaden, dit zijn oude prijzen vanaf 1 mei 2021, voor nieuwe prijzen zie bij 'tarieven' aub.

pension-home_14 onze bankgegevens


BNPParibas Fortis
IBAN BE22 2300 2249 7047
BIC GEBABEBB

Op naam van: Antverpia-Liberty BVBA
Herentalsebaan 170
B-2240 Viersel

!!! Bij de mededeling steeds vermelden a.u.b.: uw naam - naam huisdier - crematiedatum