pension-home_14 praktisch


Crematie is een waardig afscheid van een huisdier en biedt een oplossing aan vele prangende vragen die een dierenvriend zich stelt.

Antverpia Liberty bvba wenst de eigenaar de zekerheid te geven dat zijn dier individueel gecremeerd wordt en is voorstander van een eenvoudige, sobere crematie met alle respect voor de gevoelens en verlangens van de eigenaar. Daarom verzorgt Antverpia - Liberty bvba uitsluitend individuele crematies.

U kan zelf uw overleden dier naar het crematorium brengen (na TELEFONISCHE AFSPRAAK) of hij/zij kan door Antverpia - Liberty bij u thuis of bij uw dierenarts worden opgehaald. De ophaaltijd is afhankelijk van de drukte en beschikbaarheid van een chauffeur. De crematie wordt dan zo snel mogelijk uitgevoerd, ook afhankelijk van de drukte. Eén telefoontje tijdens de openingsuren volstaat. Aanvragen per mail zien wij niet als bindend of dringend, enkel telefonische afspraken zijn bindend.

Indien gewenst kan u een crematie met voorrang aanvragen wanneer u zelf uw huisdier naar ons brengt ( mits supplement - zie tarieven ). U kan in de buurt wachten of een wandeling maken of een mooie winkel bezoeken.
Op verzoek wordt de as van het dier in een urn of asdoosje terugbezorgd. De crematie duurt ongeveer twee à vier uren, afhankelijk van de grootte van uw huisdier. Indien geen urn/asdoosje gewenst is, wordt de as uitgestrooid door het crematorium of door de eigenaar.

Antverpia - Liberty bvba garandeert dat uw huisdier individueel gecremeerd wordt. Dit gebeurt op één van de volgende manieren:
a. het ter beschikking stellen van de urn met certificaat
b. het aanwezig zijn van de eigenaar op het moment van de crematie (indien gewenst)
c. het versturen van een bevestiging binnen de 10 dagen na de crematie

Opdat dit alles vlot zou verlopen is het nodig duidelijke afspraken te maken die strikt nageleefd worden.
Op deze wijze hoopt het crematorium de dierenvrienden te helpen bij het waardig afscheid van hun trouwe vriend.


pension-home_14 vervoer & transport


Mogelijkheden:
1. U brengt zelf uw huisdier. STEEDS NA TELEFONISCHE afspraak: 03 484 42 38
2. Wij halen uw huisdier op bij uw dierenarts of bij u thuis ( provincie Antwerpen ).

pension-home_14 onze bankgegevens


BNPParibas Fortis
IBAN BE22 2300 2249 7047
BIC GEBABEBB

Op naam van: Antverpia-Liberty BVBA
Herentalsebaan 170
B-2240 Viersel

!!! Bij de mededeling steeds vermelden a.u.b.: uw naam - naam huisdier - crematiedatum