pension-home_14 reservatie


Ons hondenpension is zo goed als volgeboekt van 26 juli 2022 tot en met 16 augustus!

Vanaf 18 november 2021 wordt een energietoeslag aangerekend van € 2,00 per hond en per dag

Zorg voor een tijdige en correcte TELEFONISCHE reservatie. Aan nieuwe klanten vragen wij steeds een voorschot van € 100,00 per week én per hond, verplicht als bevestiging van de reservatie. Ook ALLE bestaande klanten betalen een voorschot van € 100,00 per week én per hond voor reservaties tijdens de vakantieperiode juli en augustus, geen voorschot voor deze periode is geen reservatie (nieuwe regel vanaf 2016).

Indien u via overschrijving een voorschot wenst over te maken, vragen wij u om op voorhand een TELEFONISCHE reservatie te maken zodat wij een dossier kunnen opmaken waarin we uw voorschot achteraf kunnen vermelden:

Ons rekeningnummer:
BNP Paribas Fortis Zandhoven
IBAN BE22230022497047 (230-0224970-47)
BIC GEBABEBB

Met als mededeling (!):
Naam eigenaar (zoals vermeld bij uw reservatie) Naam hond dag van binnenkomen én “voorschot pension”
Bv. Jansens, Blacky, 09/07/11, voorschot pension

Betalingen zonder mededeling of zonder datum kunnen wij niet als reservatie aanzien
Reservaties voor de maanden juli en augustus zijn enkel geldig wanneer het gevraagde voorschot ontvangen is vóór de incheckdatum.


BETALING saldo bij afhalen hond:
De rekening wordt volledig betaald bij afhaling van uw hond.
Per overschrijving betalen na het ophalen van uw hond is niet gebruikelijk.

Wanneer tijdens de vakantieperiodes uw hond vroeger afgehaald wordt dan de opgegeven datum zijn wij genoodzaakt 50% van de dagprijs voor de resterende gereserveerde dagen aan te rekenen.

ANNULEREN Bij een niet-tijdige annulering (d.w.z. minder dan 2 weken op voorhand) kan er in principe geen aanspraak meer gemaakt worden op de reeds betaalde bedragen (mits uitzonderingen).

Eventuele terug te betalen bedragen worden na een tijdige annulering terug aan u overgeschreven, mits aftrek van € 10,00 administratiekosten.
Of het ganse bedrag van voorschot kan desnoods voor een volgende periode gebruikt worden.